Ugrás a tartalomra

Alap Engedelmességi Oktatás

               

A csoportban végzett feladatok alatt kapcsolatunk fejlődik, és kutyánk megtanul társaságban is viselkedni.

 

kutya csoport

 

Vegyél részt egy szuper hangulatú, csoportos alap engedelmességi képzésen négylábú társaddal a szabadban zárt, biztonságos, füves területen!

Ezeken a csoportos képzéseken minimum 2, és maximum 9 fő társaságában vehetsz részt hetente azonos időpontokban az EbMester Kutyaiskolában. A képzés megalapozza a kutya-gazda kapcsolatot és jól működővé teszi miközben kedvencünk szocializálódik más emberek, ebek, és idegen tárgyak társaságában.

 

Amiket itt tanulhatsz:

 

  • szocializáció más kutyák és emberek társaságában

  • szabályok kialakítása

  • pozitív megerősítéses tréning

  • alap engedelmességi feladatok

  • behívás

  • kutya-gazda kapcsolat fejlesztése

  • klikkertréning

  • pórázfegyelem

  • "NEM" kontroll

 

Milyen csoportok indulnak korosztály, és méret szerint?

 

KÖLYÖK, FELNŐTT, és APRÓ csoportos tanfolyamot külön indítunk. Kölyök kutyusok alap engedelmességi tanfolyamon 3-8 hónapos korig vehetnek részt, 8 hónapos kor felett viszont már felnőtt csoportba fognak kerülni valószínűleg, amennyiben a tréner másképp nem látja jónak. A kistestű kutyusok kortól függetlenül 40 cm-es marmagasságig, és/vagy 10 kg-os súlyhatárig vehetnek részt az Apró Alap Engedelemességi tanfolyamokon. Igyekszünk mindenki számára a legmegfelelőbb csoportot megtalálni, amiben kellő képpen tud fejlődni és, ha szükséges, akkor változtatunk is a csoportok összetételén közös megbeszélés alapján.

 

Hogyan épülnek fel az órák?

 

Az első alkalommal ismerkedünk egymással, és az iskolával, és egy pár alap feladatot sajátítunk el, miközben megbeszéljük a legfontosabb elméleti tudnivalókat, a szabályok kialakításával kapcsolatosan.

Második alkalomtól adunk klikkereket, melyekkel megkezdődik a gyakorlatozás, de minden óra végét játékkal zárjuk. Kölyök csoportoknál kicsit lazább órákat tartunk, hiszen ők még nagyon szétszórtak tudnak lenni, de az alapokat már velük is szépen el lehet sajátítani. Vannak feladatok, melyek ismétlődnek az egyes órákon, viszont a tanfolyam anyagának nagy része egymásra épül, ezért a legjobb, ha minden alkalomra el tudtok jönni a képzés ideje alatt, de természetesen, ha egy-két alkalommal kimaradtok, akkor a pótlásra több lehetőségetek is van, akár egyénileg, akár csoportosan.

Az utolsó alkalommal ki lehet próbálni különböző játékokat, haladó feladatokat és eszközöket, hogy megtapasztalhassák a kutya-gazdi párosok, hogy milyen irányban éredemes tovább indulniuk, ha kutyás sportokban, vagy engedelmességi részen szeretnének tovább fejlődni.

A tanfolyam végén mindenki kap egy értékelést és oklevelet a vizsga után. A képzés elvégzése viszont akkor lesz a legsikeresebb, ha a tanultakat nem csak a kutyiskolában gyakoroljátok, hanem napi szinten akár otthon, vagy séta közben is!

 

Időtartam és díjazás

 

A képzés 8 alkalmat foglal magába, és az egyes alkalmak 60 percesek. Ezek minden héten ugyanabban az időpontban kerülnek megtartásra.

A tanfolyam díja 45.000 Ft, de időszakos akcióinkban kedvezményesen is hozzá juthatsz. A kedvezményes ár mindig a programnál kerül feltüntetésre, vagy, amennyiben hozol magaddal még egy saját kutyát, vagy kutya-gazda párost az iskolánba, akkor 20% kedvezményben részesülhetsz!

Személyes tanfolyamainkon a képzés második alkalmán mindenki kap egy ajándék klikkert.


 

Induló képzéseinkre az alábbi eseményeknél jelentkezhetsz!

 

 

Program értesítő email feliratkozás

Feliratkozások kezelése
Válaszd ki, melyiket szeretnéd megkapni (1 levél / hó)
Ne maradj le semmiről! Add meg email címed és értesítünk a friss cikkekről, akciókról.
The subscriber's email address.