Ugrás a tartalomra

Haladó Engedelmességi Oktatás

 

Elvégeztetek egy alap engedelmességi tanfolyamot, és szeretnétek tovább fejlődni?

Ha eldöntötted, hogy a tudás szintentartása, vagy a továbbfejlődési lehetőség a célod egy alap tréning elvégzése után, akkor választhatod egyéni, vagy csoportos képzés keretében is haladó tréningünket, melyet kinti helyszínen gyakorlunk a kutyusokkal.

A haladó tréning célja, hogy a már meglévő kutya-gazda kapcsolatot elmélyítse, és szilárdabbá tegye. Ezen a haladó tanfolyamon az elvárások, és távolságok növelésével elérheted, hogy kutyusod egyre több szituációból be tudd hívni, ingerekkel dúsított területekről is, szabadon sétáljon a lábad mellett, de ugyanakkor rád figyeljen, vagy, ha kis kedvenced messzire távolodna el tőled séta közben, akkor is szót fogadjon neked. 
 

obedienceSzeretnéd megtapasztalni, hogy milyen kutyusodat Láthatatlan Pórázon sétáltatni?

A láthatatlan pórázos séta, vagyis a szabadon lábnál követés csak az egyik eredménye a jól végzett közös munkának, ezen kívül megtapasztalhatod, hogy milyen is amikor együtt működve, egymást megértve és támogatva tudsz kutyusoddal együtt létezni a mindennapokban. Ráadásul, hogy színesítsük a kapcsolatotokat, megtanulhatod az apportírozást is, mellyen nem csak szórakoztathatod, lefárszthatod, de engedelmességre is nevelheted kedvencedet. Ehhez ajándék eszközt is biztosítunk számodra!
 

 

Amiket itt tanulhatsz:

  • behívás egyre messzebbről

  • távolból adott feladatok elvégzése

  • Láthatatlan póráz

  • "NEM" kontroll magasabb szint (élelem, kedvenc játék, étel elvétel)

  • orvosi vizsgálatra felkészítés

  • helyben maradás magas ingerek mellett is

  • aktivitások

  • apportírozás

 

Időtartam és díjazás

 

A képzés 8 alkalmat foglal magába, és az egyes alkalmak 60 percesek. Ezek minden héten ugyanabban az időpontban kerülnek megtartásra.

A tanfolyam díja 45.000 Ft, de időszakos akcióinkban kedvezményesen is hozzá juthatsz. A kedvezményes ár mindig a programnál kerül feltüntetésre, vagy, amennyiben hozol magaddal még egy saját kutyát, vagy kutya-gazda párost az iskolánba, akkor 20% kedvezményben részesülhetsz!

Személyes tanfolyamainkon a képzés második alkalmán mindenki kap egy ajándék klikkert.

 

Induló képzéseinkre az alábbi eseményeknél jelentkezhetsz!

 

Program értesítő email feliratkozás

Feliratkozások kezelése
Válaszd ki, melyiket szeretnéd megkapni (1 levél / hó)
Ne maradj le semmiről! Add meg email címed és értesítünk a friss cikkekről, akciókról.
The subscriber's email address.