Ugrás a tartalomra

Városi Séta

 

városi séta kutyás csoport

 

Amikor az iskolában már sikerült ellazítani a pórázat, a kutyád figyelmét magadra irányítani, és már póráz nélkül is megy a sétáltatás kis létszámú csoportjainkban, arra az estre találtuk ki a Városi kutyás tanfolyamunkat, hogy éles, életszerű helyzetekbe is átültessük a megszerzett tudásodat.

Ez a szint a Laza, és Láthatatlan Póráz után következik, ami szintén 5 alkalmas tanfolyam. A Városi séta kurzus, ahol a városba kisétálva, gyakorolhatod az eddig tanultakat kiegészítve a járdán, zebrán, nyilvános helyeken való közlekedéssel hatlábon. Mivel a kerítések előtt sétáltatva a kutyusoddal olyan helyzetekbe kerülhetsz, amit az iskolában nehéz előidézni, ezért fontos ez a képzés, hogy az aszfalton, és járdán kutyát sétáltatva is oktatói felügyelettel gyakorolhassátok a hétköznapokban is gyakran előforduló szituációk kezelését városias környezetben.

Egy alap engedelmességi tanfolyamot nem helyettesít ez az öt alkalmas képzés, a Városi Séta Tanfolyam, de segítség lehet a sétáltatáshoz. Ráadásul az Alap Engedelmességi Tanfolyamokon is tanulnak a kutyusok helyesen sétálni, így ezt a kurzust az előbbi után ajánljuk elvégezni! Mivel fontos, hogy az utcához képest ingerszegényebb területen, vagyis kutyaiskolánkban már meglegyenek az alapok erősítve, ezért a Városi Séta előtt válaszd Laza Póráz, és Láthatatlan Póráz kurzusunkat!

 

Amiket itt tanulsz

 

  • kutyus és a gazdi összehangolt sétájának fejlesztése

  • helyes sétára rávezető feladatok

  • külső, városi helyszínen végezett gyakorlatok

  • láb mellett vezetett, laza pórázos, vagy póráz nélküli nyugodt séta

  • Földről fel nem evés: "NEM" - kontroll

  • helyes viselkedés járdán, zebrán, nyilvános helyeken

  • bolt előtt várakozás

 

Időtartam és díjazás

 

A képzések a Laza Póráz, Láthatatlan Pózáz, és a Városi Séta tanfolyamok külön-külön 5 alkalmat foglalnak magukba, és az egyes alkalmak 60 percesek. Ezek minden héten ugyanabban az időpontban kerülnek megtartásra.

A Városi Séta tanfolyam díja 27.000,- Ft, helyett most akciósan 21.600,- Ft

 

 

Oktatások / Programok

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Program értesítő email feliratkozás

Feliratkozások kezelése
Válaszd ki, melyiket szeretnéd megkapni (1 levél / hó)
Ne maradj le semmiről! Add meg email címed és értesítünk a friss cikkekről, akciókról.
The subscriber's email address.