Ugrás a tartalomra

GY.I.K.

Mik azok a Klubfoglalkozások?

Az óra nagy részét a felügyelt közös játék, és futkározás teszi ki, viszont van pár közös, kutya-gazda feladat is, hogy a gyakorlás se maradjon el.

Amiket tanulhatsz klubfoglalkozáson: kontroll feladatok, behívásra, helyben maradás, pórázfegyelem gyakorlása, és apport tanításra, interaktív, és kereső játékok, trükktanítás, és használhatják az ebek a gazdikkal a park játékait.  

Minden héten részt vehettek ilyen foglalkozáson több alkalommal is, ha előre jelzitek részvételi szándékototkat. Általában van hétköznapi és hétvégi alkalmunk is hetente.

Mit hozzak az órákra?

-Egészséges, éhes kutya

-Póráz, nyakörv

Amit fontos hozni, az a póráz, nyakörv, ami lehetőleg a hagyományos (kiképző) fajta legyen. Hámban nem lehet olyan jól oktatni a kutyusokat, ki is bújnak belőle elég sűrűn, de, ha csak ebben érzi magát jól az eb, vagy egészségügyi probléma miatt indokolt, akkor megteszi ez is. A póráz lehetőleg legyen fix textil, bőr, vagy amilyen anyagút szeretnél, de ne a flexi, ami képzés közben nagyon megnehezíti a mozgást.

Hogyan tudok pótolni?

Akkor, ha közbejött valami, és egy-két órán nem tusz részt venni, úgy akár egyénileg tetszőleges időpontban, de ilyenkor felárral, vagy egy másik éppen futó csoportban, ilyen módon díjmentesen, de fix időpontban is lehetőséged van pótolni. 

Amit viszont nem feltétlenül tudunk garantálni, az az, hogy pont ugyanarra az elmaradt órára tudtok becsatlakozni egy másik csoportba, ahanyadik órát kihagytátok. 

Milyen oltások szükségesek?

A kutyaiskolai órákon való részvétel, és az alap engedelmességi feladatok elsajátítása legkorábban 3 hónapos kortól történhet csoportosan, ha a kutyus megkapta az alap oltásait, és az állatorvos engedi, hogy társaságba menjen, ami általában a 3. kombinált oltás után szokott megtörténni.

Idősebb ebeknél a rendszeresen, éves szinten beadott kötelező oltások szükségesek, hogy meglegyenek. Minden, a kutyaiskolánkba első alkalommal ellátogató kutyus gazdájától elkérjük az oltási könyvet ellenőrzésre.

Milyen oltások szükségesek?

Kölyök kutyákkal a kutyaiskolába legkorábban jönni 3 hónapos kortól lehetséges, abban az esetben, ha kutyus megkapta az alap oltásait, és az állatorvos engedei, hogy társaságba menjen, ami általában a 3. kombinált oltás után szokott megtörténni. 

Idősebb ebeknél nagyon fontos, hogy az évente ismétlendő kötelező oltásai meglegyenek, úgy a veszettség elleni, mint a kombinált is.

Az első találkozásnál elkérjük az oltási könyvet az oltások meglétének ellenőrzésére.

Oktatások / Programok

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Program értesítő email feliratkozás

Feliratkozások kezelése
Válaszd ki, melyiket szeretnéd megkapni (1 levél / hó)
Ne maradj le semmiről! Add meg email címed és értesítünk a friss cikkekről, akciókról.
The subscriber's email address.