Ugrás a tartalomra

Happility

 

happility

 

Mi lesz az alap engedelmességi tréning után fürge barátoddal?!


Ha már az alap feladatok jól mennek, és szeretnél továbbra is együtt tanulni, fejlődni, és szórakoztató órákon részt venni aktív négylábú kedvenceddel, akkor a Happility órákat nektek találták ki.

A Happility, az agility kutyás sport-ból kialakított név, ami kapott egy vidám előtagot, mely tükrözi az órák hangulatát.

Ez a téning forma az agilityből vett akadályokkal, dummy dobással, zsákmányjátékkal, vagy trükkökkel átszőtt kutyás kikapcsolódási lehetőség azoknak a gazdiknak, akik szeretnék tovább fejleszteni kedvencükkel a kapcsolatukat, és együttműködésüket tökéletesíteni.

A pálya közepén van a gazdi a kutyusával, és az akadályok körben vannak felépítve, hogy így haladhassatok egyikről a másikra. A Happility gyakorlása csoportosan kezdődik az akadályok megismerésével, begyakorlásával, majd az óra vége felé mindenki végig megy a pályán egyedül is kis kedvencével, míg a többiek a helyben maradást gyakorolják körülöttük. 
 

Mi szükséges hozzá?

 

A Happility pályát mi állítjk fel, és az egyéb kiegészítőket is mi biztosítjuk, úgyhogy neked csak egy lelkes kutyust és juatlomfalatot kell hoznod magatokkal.

Az órákon használunk dummyt, és különböző zsákmányjátékokat, az Agilityből vett palló, mérleghinta, ugró, kerülő és kúszó akadályokat, melyek használatához a kutyusoknak már ismerniük, és alkalmazniuk kell tudni a következő vezényszavakat: ül, fekszik, marad, lábhoz, amiket egy alap engedelmességi tanfolyamon tanultak. Minimum ezek ismeretével már el tudtok indulni egy Happility pályán.

Az órai gyakorlás kint történik a szabadban, ami szintén nehezebb terep a kutyusoknak, de egy már összeszokott párosnak ez nem jelenthet gondot, sőt a pályák nehézségét is növelni tudjuk az alkalmak során a haladástól függően különböző kihelyezett "csapdákkal". Ezek a kihelyezett "csapdák" pár elszórt kutyajáték, és élelem lesznek, melyek mellett a kutyusoknak ugyanúgy a gazdira kell figyelniük, és nem csábulhatnak el.

Ez a képzés minimum 3, maximum 8 fős csoportban, vagy egyéni képzéssel is kérhető az EbMester - Kutya Élmény Park-ban. 

 

Időtartam és díjazás
 

A képzés 8 alkalmat foglal magába, és az egyes alkalmak 60 percesek. Ezek minden héten változó időpontban kerülnek megtartásra, de általában van hétköznapi és hétvégi óránk is.

A  8 alkalmas bérlet díja 45.000,- Ft, de most akciósan 36.000,- Ft.

Egyetlen bérlettel egy éven keresztül bármikor ellátogathatsz a kitűzött óráinkra.

 

Csupa izgalmas feladat egy jó hangulatú órán négylábú barátoddal. 
Gyertek el és próbáljátok ki Ti is!

Program értesítő email feliratkozás

Feliratkozások kezelése
Válaszd ki, melyiket szeretnéd megkapni (1 levél / hó)
Ne maradj le semmiről! Add meg email címed és értesítünk a friss cikkekről, akciókról.
The subscriber's email address.