Ugrás a tartalomra

Klubfoglalkozások

 

Legyen a célod kis kedvenced szocializációja, hozzászoktatása a kutyaiskolához, bevezetése egy ilyen ingergazdag környezetbe, vagy megfelelő lefárasztása, vagy szórakoztatása. Ezek a fogalakozások biztosan feldobják majd a hétköznapjaitokat, melyekre kezdvező árú bérleteket vásárolhatsz amiket egy éven belül van lehetőséged lejárni kötetlenül.

Klubfoglalkozásainkon kutyusod korához, vagy méretéhez illő kis csoportokban van lehetőséged részt venni szórakoztató, kevés gyakorlati elemmel tűzdelt óráinkon, melyekre külön-külön jelentkezhetsz, de minden foglalkozásunkra igaz, hogy kutyafajtától független, viszont az oltások megléte az fontos.

 


 

3-8 hónapos korú kis kedvenceddel részt vehetsz ezen a programon akár az enegelmességi tanfolyam előtt, és közben is, hogy elősegítsd beilleszkedését a kutyaiskolai környezetbe. Itt játékból sem lesz hiány, de egy pár fontosabb ismerkedős feladatot is kaptok majd, amivel kiegészítheted kutyusod szocializációját idegen eszközök, kutyák, és emberek között egy kinti, de biztonságosan zárt területen.

 


 

Bármilyen korú, vagy fajtájú négylábú barátoddal rászt vehetsz ezeken a foglalkozásokon, ha marmagassága nem éri el a 40 cm-t. Ez a csoport azoknak szól, akik féltik kis kedvenceiket a nagyobbtestű kutyás csoportokban, és/ vagy éppen nem tudnak beilleszkedni ilyen közegbe. Itt kutyusod csak hasonló méretű ebekkel tud ismerkedni, játszani és hasznos feladatokat elsajátítani, hogy pozitív élményeket szerezhessen a kutyaiskolában, és akár felkészülhessen egy vegyes csoportra is.

 


 

Amennyiben négylábú társad elmúlt 8 hónapos, úgy már a felnőtt kutyás klubfoglalkozásunkat ajánljuk számotokra, hogy korban hozzá illő kutyákkal tudjon együtt fejlődni, és játszani.  Az alap engedelmességi tanfolyam megléte, tudásanyagának elsajátítása előfeltétele a résztvételnek.

 


 

Program értesítő email feliratkozás

Feliratkozások kezelése
Válaszd ki, melyiket szeretnéd megkapni (1 levél / hó)
Ne maradj le semmiről! Add meg email címed és értesítünk a friss cikkekről, akciókról.
The subscriber's email address.