Ugrás a tartalomra

Szuper Szimat

 

szuper szimat kutyakiképzés

 

Négylábú társad szeret szimatolgatni séta közben? 
Könnyedén megtanulhatod ezt a folyamatot irányítani, amiben "jó orrú" kedvenced szívesen segít majd mindkettőtök örömére.

Szuper szimat kurzusra minden olyan kedves, kalandvágyó gazdit, és kutyust várunk szeretettel, akik szeretnék megtanulni azt, hogy hogyan találjanak meg szagmintákat különböző helyeken, akár teljes rejtésben is.

A szagminták olyan tégelyekben kerültek elhelyezésre, amik cseppmentesen zárhatóak, de elegendő illatanyagot juttatnak a levegőbe, és viszonylag kicsik, így a különböző szinteknek megfelelően elrejthetőek. Ezeket az eszközöket, és mintákat mi biztosítjuk számotokra.

A többféle magasságban, és különféle rejtésekben elhelyezett tégelyek megkeresére pózáron indulhatsz majd el négylábú barátoddal.

A tanfolyam végén a mantrailing, vagyis személykeresésből is ízelítőt kaphattok.

A közös, szórakoztató "munka", és a sorozatos sikeres keresés élményeivel gazdagodva magabiztosságot szerezhettek, és a feladatok közös elvégzése egy jól működő kis csapattá kovácsol majd benneteket, ami garantáltan jó hatással lesz a kapcsolatotokra négylábú társaddal.

 

Időtartam és díjazás 
 

A Szuper Szimat Tanfolyam 8 alkalmat foglalnak magába, és az egyes alkalmak 60 percesek. Ezek minden héten ugyanabban az időpontban kerülnek megtartásra.

A tanfolyam díja 45.000,- Ft, de most akciósan 36.000,- Ft 2022.11.30-ig.

 

Tanuljátok meg a keresőmunka alapjait képzésünkön, hogy izgalmasabbá tudd tenni az együtt töltött időtöket bárhol és bármikor! Regisztrálj a lentebbi jelentkezési lap elküldésével!

Program értesítő email feliratkozás

Feliratkozások kezelése
Válaszd ki, melyiket szeretnéd megkapni (1 levél / hó)
Ne maradj le semmiről! Add meg email címed és értesítünk a friss cikkekről, akciókról.
The subscriber's email address.